Gå til hovedindhold

Medlemskab

Opret dig og find en legekammerat

Gratis medlemskab

Det er gratis at være medlem af MineVenner.dk, dvs. at oprette en profil og benytte sitets funktionalitet. Der er ingen bindinger og du kan til hver en tid opsige dit medlemskab.

Sådan bliver du medlem

Det er nemt at blive medlem. Du skal blot skrive et brugernavn samt et password. Hvis du har en facebook profil i forvejen, kan du også bruge den til at oprette dig. Du vil også efterfølgende kunne bruge den til at få adgang til sitet.

Når du har oprettet dig som bruger, får du automatisk tildelt en forældreprofil, som du kan bruge til at kommunikere med andre forældre på sitet, når du skal lave legeaftaler eller tilmelde dig arrangementer. Du tilknytter det antal børn til din profil, som du ønsker at søge legekammerater til. 

Det får du med et medlemskab

Et medlemskab giver dig adgang til alle funktioner på sitet:

  • Du kan søge legekammerater/venner til dit barn
  • Du kan oprette arrangementer og deltage i andre brugeres arrangementer. Et arrangement kan være alt lige fra at mødes på en legeplads med andre familier, fællesspisning til en tur i biffen.
  • Du kan få gode råd og vejledning af vores familierådgivere.

Du kan komme i gang med at lave legeaftaler allerede nu!

Bliv ambassadør for MineVenner.dk

Der findes rigtig mange børn rundt om i hele Danmark, som savner legekammerater eller nye venner. Mange forældre har slet ikke overvejet, at man kan bruge nettet til at søge legekammerater. De bliver derfor ofte overraskede, når de hører om MineVenner.dk. “Selvfølgelig, hvorfor har ingen tænkt på det noget før”, er en kommentar, vi ofte hører. Du kan gøre en forskel som ambassadør - både for de familier, der allerede er tilmeldt og for de, som endnu ikke kender os.

Læs mere om, hvad du kan gøre som ambassadør. Du er også velkommen til at skrive til os på info@minevenner.dk