Gå til hovedindhold

Vilkår og retningslinjer

Medlemskab og profiler på MineVenner.dk

_Det er gratis at være medlem af MineVenner.dk, dvs. at oprette en profil og benytte sitets funktionalitet. Der er ingen bindinger og du kan til hver en tid opsige dit medlemskab.

_MineVenner.dk er et website for forældre og deres børn. Det er dog KUN forældre (personer på min. 18 år), der må oprette en profil og benytte funktionaliteten på sitet. Hvis der er mistanke om, at et barn har oprettet en profil eller er bruger af sitet, forbeholder MineVenner.dk sig retten til at slette profilen.  

_Når du opretter dig som bruger på MineVenner.dk, får du automatisk tildelt en forælderprofil, som er den, du kan bruge til at kommunikere med andre forældre på sitet med. For eksempel når der skal laves legeaftaler. Herefter kan man tilføje det antal børn til sin profil, som man ønsker.

_Vi opfordrer til, at man udfylder så mange oplysninger som muligt om sig selv og sit barn. Det øger både sandsynligheden for, at andre brugere inviterer til leg og det giver dig som forældre bedre mulighed for at vurdere, om I har lyst til at kontakte og mødes med en anden bruger. De fleste forældre synes, at det er rart både at vide noget om barnet og forældren til det barn man evt. laver en legeaftale med.

_De oplysninger samt billeder af dig og dine børn, du lægger ind i din profil, kan ses/fremsøges af andre brugere på MineVenner.dk - ingen andre. Den e-mail og det password, som du opretter dig med, vil dog være skjult for andre brugere på sitet.

_Det er ikke obligatorisk at lægge billeder ind på sin profil, men det er altid nemmere at skulle møde en legekammerat, hvis man forinden ved, hvordan han/hun ser ud. Det er dig som bruger, der alene ejer rettighederne til dine billeder.

_Man kan til hver en tid slette sin profil, hvis man ikke længere ønsker at være medlem. MineVenner.dk gemmer ikke data om dig, hvis/når du sletter din profil. Hvis du derimod ønsker at være “passivt medlem”, dvs. at andre brugere ikke skal kunne fremsøge din profil, kan du deaktive din profil, så kan du til hver en tid vende tilbage til den og aktivere den.  

_MineVenner.dk opfordrer til et passende og respektfuldt sprogbrug på sitet.

Mødet med en legekammerat gennem MineVenner.dk

_MineVenner.dk et website, der alene formidler kontakten mellem brugere. Det er jer som forældre, der har ansvaret for, hvordan en legeaftale forløber. Uanset barnets alder opfordrer vi til, at du som forældre, følger dit barn til den første aftale.   

_Er du i tvivl om, hvordan du og dit barn skal gribe det første møde med en ny legekammeraten an, så læs vores råd til dig som forældre. Du er også velkommen til at kontakte vores familieterapeuter for at få vejledning.

Planlægning og afholdelse af arrangementer

_For arrangementer oprettet af brugerne gælder det, at MineVenner.dk kun formidler kontakten mellem arrangøren og deltagere. MineVenner.dk kan derfor på ingen måde gøres ansvarlig for de enkelte arrangementer.

_MineVenner.dk påtager sig ikke ansvaret, hvis et arrangement oprettet af brugerne bliver aflyst eller på anden måde mislykkes

_MineVenner.dk påtager sig ligeledes intet ansvar for:

  • økonomiske udlæg eller mellemværender mellem arrangør og tilmeldte
  • personskader, skader på ejendele eller andre former for skader
  • mistede ejendele

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os på info@minevenner.dk

KLIK HER, hvis du ønsker at komme i gang med at oprette din profil