Gå til hovedindhold

Velkommen til MineVenner.dk's Online Familieskole

Giv dit forælderskab et boost af viden og værktøjer!

Jeg tror alle børnenefamilier kender det. Man er konstant udfordret på rigtig mange fronter: opdragelse, hverdagsrutiner der går i hårknude, børn der ikke vil sove, børn der er ængstelige, teenagere der sætter huset på den anden ende osv. Men vi har ofte for travlt til at søge hjælp og ny viden, der kan gøre os klogere på, hvordan vi løser konkrete problemer og får en bedre og nemmere hverdag med vores børn.

Idéen bag en online familieskole er netop den, at du får hurtig og nem adgang til nyeste viden om børn og familieliv i form af online foredrag eller online kurser. Du behøver altså ikke, at få børnene passet eller stresse over at skulle køre til et fysisk foredrag eller kursus. Du kan blive opdateret, mens du sidder der hjemme om aftenen og børnene er faldet til ro. Måske sammen med din partner.

Vi samler de dygtigste eksperter på området og bringer løbende forskellige temaerne op fx opdragelse, stress, angst, skilsmisse, digitale og sociale medier.

Hvordan foregår et online foredrag?
En online foredrag bliver vist live på din computer, mens du sidder hjemme i stuen. Du kan se og høre foredragsholderen, men han/hun kan ikke se eller høre dig og det kan de andre deltagere heller ikke. Via en chat, har du mulighed for at stille spørgsmål og se de andre deltageres spørgsmål. Du får adgang til foredraget via et link, der sendes på mail, efter du har tilmeldt dig.


Tidligere foredrag


Sådan værner du om din sammenbragte familie
Foredragsholder
Søren Marcussen, Center for Familieudvikling

Kommende foredrag


Forstå dit barns gaming-univers - og tag styringen!
Foredragsholder 
David Madsen, Psykolog og Stifter af DABECO & Cecilie Federspiel, læge og foredragsholder i DABECO
Dato
29. november kl. 20.00
5. december kl. 20.00