Gå til hovedindhold

Sådan værner du om din sammenbragte familie!

Foredraget er afholdt, men du kan skrive dig op på ventelisten.
Så får du besked, når foredraget udbydes igen.

JA TAK, skriv mig op på ventelisten

* indicates requiredOnline foredrag 
"Sådan værner du om din sammenbragte familie!"


Helt op imod 75% af alle sammenbragte familier ophører igen, viser forskningen. Det skyldes dette ikke mangel på gode intentioner, men snarere, at det er en ny familieform, der er anderledes end kernefamilien.

Der er særligt fem udfordringer, sammenbragte familier møder og som sætter familiekonstellationen på prøve. En af dem er den opdelte forældrerolle som primær ansvarlig for opdragelse og omsorg for de biologiske børn. En anden er børnenes kærlighedbånd, som er forskelligt for de biologiske forældre og forældrenes nye kærester.

Webinaret sætter fokus på de udfordringer og risikofaktorer, man skal være opmærksom på og samtidig de forhold, der kan være med til at beskytte familierne mod et brud.

Aftenen giver inspiration til dig, der ønsker at udvikle din sammenbragte familie men også til fagfolk, der er tæt på familierne til daglig.

Foredragsholder: Søren Marcussen fra Center for Familieudvikling.

Søren er seniorkonsulent, underviser og familiebehandler. Har en pædagogisk diplom i psykologi.

Søren holder samtaler med især skilte forældre. Han underviser på både KIFF-kurser, PREP-kurser og Center for Familieudviklings faguddannelser. Derudover holder han jævnligt foredrag om både parforhold og skilsmisse