Gå til hovedindhold

Bliv Ambassadør for MineVenner.dk

Vil du hjælpe, så send en e-mail til camilla@minevenner.dk!

MineVenner.dk vil være Danmarks største netværk for børnefamilier med tilbud til både børn og voksne. Netværket er stiftet og drives på frivillig basis.  

Der findes rigtig mange børn rundt om i hele Danmark, som savner legekammerater eller nye venner. Mange forældre har slet ikke overvejet, at man kan bruge nettet til at søge legekammerater. De bliver derfor ofte overraskede, når de hører om MineVenner.dk. “Selvfølgelig, hvorfor har ingen tænkt på det noget før”, er en kommentar, vi ofte hører. Du kan gøre en forskel som ambassadør - både for de familier, der allerede er tilmeldt og for de, som endnu ikke kender os.

Hvad kan du konkret gøre?

Der er forskellige ting, du kan hjælpe med, alt efter hvad du har tid til og mulighed for. Vi sætter stor pris på det hele!
 

1. Spred budskabet om MineVenner.dk på de sociale medier. Du kan fx dele vores facebookside eller de opslag, vi laver. 

2. Du kan invitere folk, du kender til at blive medlem af MineVenner.dk 

3. Du kan omdele flyers, hvor du færdes i dagligdagen fx på dine børns skole, i børnehaven, til fritidsaktiviteter, i det lokale supermarked, på biblioteket, i svømmehallen eller på din arbejdsplads. Vi sender dig gerne en stak

4. Bliv vært for et lokalt arrangement. Har du en idé til en aktivitet i dit nærområde, der samler børnfamilier og vil du gå forrest og vise andre brugere, hvordan det kan gennemføres? Det kunne fx være en tur i skoven eller på legepladsen, fællesspisning eller en rundboldkamp. Kun fantasien sætter grænser.

Som vært har du blot til opgave at bestemme tid og sted for aktiviteten samt beskrive, hvordan du forestiller dig, at aktiviteten gennemføres, dvs. hvad I skal lave og om familierne fx skal medbringe mad og drikke eller andet.    

Har du lyst til at hjælpe med noget af ovenstående eller har du andre idéer, hører vi meget gerne fra dig på mail: camilla@minevenner.dk