Gå til hovedindhold

Slut med børn, der keder sig i sommerhuset

Sommerhuskvarterene vrimler med børn. Ved du, hvem der bor i sommerhusene omkring jer og hvor de jævnaldrende legekammerater findes? 

Det kan godt blive en temmelig lang ferie for både voksne og børn, hvis legekammeraterne mangler. Men det behøver ikke at være sådan. Tag MineVenner.dk med i sommerhuset og find de andre børn i nærområdet, som er klar til en legeaftale, en tur på stranden eller stangtennis i haven. Du kan også finde andre familier, som I kan nyde en grillmiddag med i haven.  

Har du allerede en profil på MineVenner.dk, er det eneste du skal gøre at ændre din adresse til din sommerhusadresse midlertidigt. Så er du i gang. Se om der allerede nu er legekammerater i det område, du skal til eller er i. Husk blot at ændre adressen igen, når ferien er slut. 

Er det første gang, du bruger MineVenner.dk, skal du oprette en profil og indtaste din sommerhusadresse. Så kan du finde de børn, der er klar til at få besøg og andre familier i ferieområdet kan søge jer frem. Det er nemt og enkelt.

HUSK at du kan bruge funktionen "klar til leg i dag" til at vise andre brugere, at I gerne vil have en legeaftale på en bestemt dag. Du kan slå funktionen til under dit barns profil.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@minevenner.dk.

Rigtig god fornøjelse!