Gå til hovedindhold

Brugerhistorie: Michael og Elliot

Michael er 40 år og far til Elliot på 6 år, som bor hos ham hver anden uge.

"Jeg har været medlem af MineVenner.dk i ca. et halvt år og jeg tilmeldte mig, fordi jeg synes om konceptet og ønsker at møde nye spændende, ligesindede mennesker, som jeg spontant kan hænge ud og dele oplevelser med min søn i ny og næ.

Fornylig deltog jeg i fællesspisning, hvor vi var fire familier, der mødtes privat en helt almindelig mandag aften. Vi tog hver især en ret med, så det blev til en slags sammenskudsgilde, og vi skulle derfor ikke bruge tid på at tilbedere maden. Både voksne og børn faldt ret hurtigt i snak og det var ikke svært at finde samtaleemner, selvom vi var meget forskellige. Det var enormt hyggeligt og inspirerende.

Under middagen faldt snakken på sommerferieplaner og jeg havde netop planlagt at tage på Idrætshøjskole med min søn. Det synes én af de andre familier lød virkelig spændende og det er faktisk endt med, at vi tager afsted sammen. Det er ret sjovt og jeg glæder mig til, at vi skal lære hinanden endnu bedre at kende.

Den samme familie har jeg efterfølgende besøgt til et par glas rødvin og skal snart deltage i et Fri for Mobberi løb, som de har inspirerede min søn og jeg til at deltage i, så det har været en rigtig dejlig oplevelse at lukke nogen nye, skønne mennesker ind i mit liv på den måde".